У компанії «МакДональдз» зазначають, що точна дата відкриття закладу в Луцьку ще не відома. Проте директор каже, що він точно запрацює у вересні.

Про це йдеться у відповіді компанії на офіційне звернення ІА «ВолиньPost».

Додають також, що вже укомплектували більш ніж половину персоналу. Люди, яких відібрали, наразі активно проходять навчання. Пошуки ж тих, хто стане частиною команди, тривають.

«Із заробітними платами все дуже індивідуально, залежить від графіку, який обере для себе працівник, кількості відпрацьованих днів та годин. Перевірити можливі варіанти можна на сайті «МакДональдз» у розділі калькулятор заробітних плат», – додають у компанії.

Директор закладу «МакДональдз» у Луцьку Василь Тропак у коментарі журналістам видання зауважив, що відкриття відбудеться у вересні. Це може статися і раніше, і пізніше 10-го числа.

Заклад у Луцьку буде доволі великим – площею приблизно 675 квадратних метрів та більш як на 200 посадкових місць. Окрім того, у Луцьку «МакДональдз» буде із літньою терасою і «МакДрайвом» (можливістю замовити і отримати замовлення, не виходячи з автомобіля).