На вулиці Карпенка-Карого перед перехрестям на Задворецьку перед світлофором за зиму утворилася велика вибоїна, яку не спромоглися залатати до 19 серпня.

Про це пише Володимир Черняк у фейсбук-групі «АвтоАндони Луцька».

«Поліщук, чому не піаришся на фоні цих ям??? Телефонував на гарячу лінію, комунальникам, дорожникам... Перехрестя Карпенка-Задворецька! Ще при жодному мері не було такого, що ями від зими не залатали!!!» – звертається до міського голови автор допису.

Як йдеться на офіційний майданчику електронної системи публічних закупівель ProZorro, поточний ремонт цього перехрестя в Луцькій міській раді оцінили в 1 мільйон 555 тисяч гривень.

Тендер на виконання робіт оголосили 23 червня, а завершили 12 липня.

Участь у тендері взяли три фірми: ТОВ «Луцька ДПМК» запропонувала зробити ремонт за 1 мільйон 444 тисячі 852,40 гривні, ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс» – за 1 мільйон 492 тисячі 227 гривень, а МП «Шлях» – 1 мільйон 513 тисяч 254,72 гривні.

Перемогла найдешевша пропозиція ТОВ «Луцька ДПМК».

До 16 липня переможець тендеру усував невідповідності в документації, а 10 серпня щойно повідомили про намір укласти договір на виконання робіт, кінцевий термін виконання яких – 31 грудня 2020 року.

Отже, за 1 мільйон 444 тисячі 852,40 гривні тут планують провести холодне фрезерування асфальтобетонного покриття на глибину 8 см, розлити бітумну емульсію, улаштувати вирiвнювальний шар і покриття з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної сумiшi товщиною 4 см, на площі до 5 квадратних метрів зробити ямковий ремонт асфальтобетонного покриття дорiг товщиною 50 мм, перекласти горловини дощоприймальних колодязiв трирядовою кладкою.