У Луцький зоопарк із Миколаєва приїхали на постійне проживання двоє левенят. Відвідувачі зможуть їх побачити через два місяці. Наразі левенята на карантині.

Про це повідомляє Луцький зоопарк на своїй сторінці у фейсбуці.

Левенята – братик і сестричка.

«Ларс і Леда. Вони – з Миколаєва. Звідти, до слова, був і лев Нік (який, нагадаємо, прибув до обласного центру Волині у 2004 році, будучи чотиримісячним малям, та мешкав до березня 2021-го, доживши до глибокої старості). Тож наразі маємо безліч приємних клопотів із цього приводу. По-перше, вже звели разом левицю Дашу (кицю, до слова, 16-річну, тобто поважного віку для цього виду тварин) та левичку Лану (її нам подарували влітку минулоріч). Вони потоваришували і взаємодіють. І ще їх можна побачити час від часу на вигулі літнього майданчика вольєру», – йдеться у дописі.

Шестимісячні новоприбулі Ларс і Леда наразі – на карантині (тому зараз побачити їх вживу відвідувачам зоопарку нереально). Після нього малят познайомлять із Ланою та Дашею, будуть зводити і вчити співіснувати. На це, ймовірно, піде до двох місяців, зазначають у зоопарку.