Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 29-річним жителю обласного центру Волині правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Про це інформує пресслужба поліції у Волинській області.

Удень 06 червня 2021 року молодик, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Ford Focus», на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Ковельській у Луцьку наїхав на 32-річного пішохода та двох його дітей – 5- і 9-річного хлопчиків.

Від отриманих травм старша дитина згодом померла в лікарні.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цього злочину волинянин постане перед судом.

Довідково: згідно санкції ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України порушення особою, яка керує транспортним засобом, правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть потерпілого караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, удень 6 червня 2021 року молодик, перебуваючи за кермом автомобіля марки Ford Focus, на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Ковельській у Луцьку наїхав на 32-річного пішохода та двох його дітей – 5- і 9-річного хлопчиків.