Затримали жительку одного із сіл Ковельського району, яка організувала за винагороду 10 000 гривень замовне вбивство свого колишнього чоловіка.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури слідчими СУ ГУНП у Волинській області спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НПУ викрили жительку одного із сіл Ковельського району, яка організувала за винагороду 10 000 гривень замовне вбивство свого колишнього чоловіка.

Як встановили правоохоронці, 36-річна місцева мешканка замовила свого колишнього чоловіка. Вона, використовуючи особисті документи чоловіка, неодноразово оформляла та отримувала на його ім'я кредити – 200 тисяс гривень. Щоб їх не повертати, вирішила його позбутися та підшукала для цього виконавця. Кілеру пообіцяла 10 000 гривень.

Завдяки вчасно отриманій інформації правоохоронці провели імітацію вчинення вбивства і затримали зловмисницю в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України при передачі «кілеру» частини винагороди за виконану роботу.

Тривають першочергові слідчі дії.

Вирішуються питання про повідомлення затриманій про підозру в організації закінченого замаху на вбивство, вчинене на замовлення (ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України) та про обрання їй запобіжного заходу.