У неділю, 8 серпня, через сильний вітер трьох юнаків (мешканців міста Ківерці) віднесло на катамарані далеко від берега, ще троє відпочивальників на байдарці через велику хвилю перекинулись у воду. Усіх врятували працівники ДСНС.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Волинській області.

Повідомлення до служби 101 про те, що на озері Світязь Шацького району на Волині потребують допомоги шестеро відпочивальників, надійшло 8 серпня о 13:07.

Через сильний вітер, що раптово здійнявся на озері, трьох юнаків (мешканців міста Ківерці) віднесло на катамарані далеко від берега, ще троє відпочивальників на байдарці через велику хвилю перекинулись у воду. На щастя, веслувальники були в рятувальних жилетах.

Для надання допомоги людям вирушили водолази-рятувальники Шацького відділення ГУ ДСНС у Волинській області на моторному човні. О 13:40 рятувальну операцію було завершено, людей доправили до берега, від медичної допомоги вони відмовились.

З юнаками (віком від 16-17 років) проведено профілактичну бесіду щодо небезпеки виходу на воду на катамарані без рятувальних жилетів.

Фото ілюстративне