У неділю, 8 серпня, під час патрулювання у місті Ковелі, близько 1-ї години ночі патрульні виявили порушення ПДР водієм Toyota RAV4.

Про це інформує патрульна поліції Волинської області.

Під час перевірки документів керманич не пред'явив свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Окрім цього, поліціянти виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Кермувальник пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події. Результат 1,99 проміле, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму.

Під час оформлення адмінматеріалів, аби уникнути відповідальності, водій неодноразово пропонував поліціянтам неправомірну вигоду в сумі 1 000 гривень. Патрульні попереджали керманича про кримінальну відповідальність за такі дії, однак чоловік на них не реагував і поклав грошові кошти на капот службового автомобіля.

Цього ж дня, під час патрулювання на вулиці Львівській, що у Луцьку, поліціянти виявили автомобіль Nissan Micra, у якого був пошкоджений бампер.

Інспектори зупинили вказаний транспортний засіб, а під час спілкування з водійкою, в останньої виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Жінка пройшла огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки у присутності свідків. Результат – 1,80 проміле, що у 9 разів перевищує допустиму норму.

Під час складання адміністративних матеріалів, пасажирка автомобіля пропонувала поліціянтам неправомірну вигоду за непритягнення до відповідальності керманички. Патрульні неодноразово попереджали громадянку про кримінальну відповідальність, однак вона не відреагувала та лишила грошові кошти у службовому автомобілі.

У всіх випадках патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу та складали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених порушень.