В обласному центрі Волині судили рецидивіста, який палицею побив чоловіка. Потерпілий намагався уникнути конфлікту, але в підсумку отримав перелом кісток руки та численні рани на обличчі.

Луцький міськрайонний суд ухвалив вирок, призначивши злочинцю умовне покарання на один рік, - передає ІА «Волинські новини».

Злочин трапився 26 квітня минулого року в дворі будинку на вулиці Бенделіані, 5. Раніше судимий обвинувачений без причини вдарив палицею потерпілого по потилиці.

Чоловік намагався уникнути конфлікту та сховався за автомобілем, однак хуліган ще раз завдав потерпілому удару, від чого той впав. Після цього злочинець вдарив його ногою в обличчя та почав гамселити палицею по руках і тулубу.

Постраждалий отримав переломи кісток руки, а також численні садна на обличчі.

У суді «боєць» визнав провину, підтвердивши обставини побиття. Потерпілий же в суд не з’явився. Він подав заяву, в якій просив розглядати справу без його присутності. Поклався на думку суду щодо міри покарання.

Суд, врахувавши всі обставини, призначив злочинцю покарання у вигляді двох років позбавлення волі, змінивши на рік умовного.