Добірка найдискусійнішого. А що міркуєте ви? Діліться в коментарях, приходьте на інтерв’ю.

КАТЕГОРИЧНИЙ ІМПЕРАТИВ

Петиція Андрія Сасюка віє Кантівською педантичністю, ми процитуємо лише частину: Автобусний маршрут №24 "Вересневе - КРЗ" зробити тролейбусним, так як він повністю проходить під тролейбусною лінією (в 2009-2015 роках їздив тролейбус №6 за цим маршрутом). Звільнені автобуси з маршруту №24 перевести на автобусні маршрути №12 та 32, де інтервал руху на разі складає більше 20 хв. Відновити на маршруті №15а всі 7 випусків, які курсували до перекриття проспекту Волі, адже вкрай великий пасажиропотік спостерігається на відрізку "Відродження - Молоді - Соборності - Перемоги".

До речі, пам'ятаєте, що виконком Луцької міської ради оголосив про тендер на брендування і фарбування трьох старих міських тролейбусів? «Богдан Е-231» 2007 року, Jelcz PR 110 ET 1989 року, Jelcz PR 110 ET 1988 року. 41 тисяча очікувана вартість, згідно з Прозоро.

НЕЗРУЧНА ПРАВДА

Лучани нарікають на неприкаяні електросамокати, але нема на те ради. За словами співвласника сервісу прокатів самокатів Сергія Совика, на жаль, реальної можливості з'ясувати, хто саме залишив транспортний засіб у неналежному місці, немає, адже після власне користування самокатом, його цілком можуть посунути на невелику дистанцію."Ми просимо наших користувачів залишити самокат так, щоб той не заважав людям. Але трапляється інакше. На жаль, система GPS може давати 50-100 см погрішності. 

ПОГУЛЯЙКО РОЗБАЛАКАВСЯ

У суботу, 4 вересня голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко представив свого новопризначеного заступника Андрія Ярмольського, який до цього працював першим заступником голови Івано-Франківської ОДА. Детальніша розвідка є на сайті ГІТ. До речі, стало відомо, що на святкування 600-ї річниці З'їзду європейських монархів у Луцьку, кошти виділятиме не тільки місто, а й держава. Про це Погуляйко під час святкування Дня міста, підсиливши тезу обіцянкою звернутися до Зеленського, аби той створив спеціальний оргкомітет.