Продовжується робота над покращенням дорожньої інфраструктури в Нововолинській громаді.

Про це інформує міський голова Борис Карпус на своїй сторінці у фейсбуці.

За підтримки нардепа Ігоря Гузя та керівника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака вже у 2022 році розпочнуть ремонти в кількох напрямках.

Завершується тендер на облаштування сучасного освітлення, 22 пішохідних переходів і тротуарів на трасі Р-15, що проходить через Нововолинськ. На ці роботи спрямували 12 мільйонів гривень. Саме ця дорога веде до промислових підприємств, де працюють сотні жителів міста й громади. Також закупили чотири нових світлофори, що будуть встановлені на перехресті траси Р-15 і вулиці Шахтарська біля автостанції.

Від АЗС «ОККО» і до Центру профтехосвіти буде зроблений тротуар. Уздовж траси доріжку прокладатиме Служба автомобільних доріг. Від повороту і до ЦПТО – тротуар буде облаштований коштом Нововолинської, Поромівської громад і «соцеконому».

Найбільш ресурсними та масштабними для Нововолинської громади будуть ремонти доріг «Нововолинськ-Гряди» і «Благодатне-Заболотці» (від повороту з траси Т-03-05). Проєктно-кошторисна документація вже в процесі виготовлення.