Волинянку, яка у стані алкогольного сп’яніння спричинила дорожньо-транспортну пригоду із двома постраждалими, засудили до 4 років позбавлення волі. Проте суд замінив покарання на два роки випробувального терміну.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду.

Аварія сталася надвечір 8 березня 2021 року на автодорозі між селами Білашів та Любитів Ковельського району. Водійка у нетверезому стані за кермом авто «Ford Fusion» під час обгону не впоралася з керуванням, з’їхала на узбіччя та зіткнулась з деревом. Від удару авто перекинулось.

Двоє пасажирок – 20-річна жителька Ковеля та 41-річна жителька цього ж району – отримали численні забої та тяжкі травми. Водійку, яка була затиснута в автівці, врятував працівник місцевої пожежної команди.

Жінка у суді свою вину визнала повністю. Постраждалі, своєю чергою, просили суд не позбавляти волі винуватицю ДТП, а також зазначили, що не мають до неї ніяких претензій.

Суд визнав волинянку винною у кримінальному правопорушенні та призначив їй 4 роки позбавлення волі, замінивши на два роки іспитового строку. Крім цього, позбавив на два роки права керувати авто.