До комплексного плану просторового розвитку території Любешівської територіальної громади почали вносити пропозиції.

На днях у Любешівській селищній раді прийняли рішення про розроблення «Комплексного плану просторового розвитку території Любешівської селищної територіальної громади Камінь-Каширського району Волинської області». Про це повідомляють на сайті громади.

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади, зазначається в повідомленні, є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи та напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки й доброустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони й збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів.

Склад, зміст та порядок розроблення «Комплексного плану» визначається порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації.

Уже приймають пропозиції фізичних та юридичних осіб до його розроблення.

Вносити пропозиції можна до 25 січня 2022 року.