Колектив Державної установи «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» привітав Наталію Янко з призначенням на посаду Генерального директора установи після перемоги у конкурсі та проведення спецперевірки.

Перший робочий день у новому році розпочався із вручення контрактів новопризначеним керівникам обласних Центрів контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

У вівторок, 4 січня, 12 регіонів, а саме Київська, Вінницька, Луганська, Харківська, Хмельницька, Івано-Франківська, Волинська, Чернівецька, Рівненська, Кіровоградська та Тернопільська області отримали в одній особі керівників Центрів та головних державних санітарних лікарів областей.

Це черговий крок в перезавантаженні системи протиепідемічного захисту нашої країни. Створення нової мережі Центрів контрою та профілактики хвороб – це рішення, яке дозволить поєднати сильні сторони централізованих та децентролізованих систем забезпечення контролю над хворобами та епідемічного благополуччя населення.