Валерій Шатилович попрацював із картами Таро, щоб дізнатися лаконічні відповіді на питання, що хвилюють чимало його глядачів.

Першою картою, що повинна була показати загальну атмосферу, так би мовити, тло 2022 року випала "8 пентаклів", що свідчить про активність, нововведення, однак, як застерігає парапсихолог, йдеться не про приголомшливий результат змін, а радше про процеси праці, задля них. Зеленському випадуть нелегкі часи, пов'язані, як із зовнішніми загрозами, так і загальносвітовими кризами й, що не менш важливо, його внутрішніми конфліктами. В оточенні президента, як показали карти, є люди, яким не варто довіряти.

П'ятірка пентаклів для економіки України віщує бідність, не буде гучних інвестицій та проривів, доведеться боротися з задавненими проблемами, однак екстрасенс радить не розсіювати енергію, більше прислухатися до себе, вміти відпочивати, спробувати гармонізувати себе, мати головний запит не на збагачення, а на спокій, уважніше поставитися до того, з ким ми спілкуємося та якою інформацією переважно себе наповнюємо, адже на прикладі давньої притчі знаємо, що банку можна наповнити і камінням, і горохом, і піском, проте лише за правильної пріоритетності вдасться поєднати всі складові; коли ж ми піддаємося надмірним стресам, то стаємо слабшими, нерозсудливими, більш схильними захворіти. 

Лаконічний прогноз на 2022 з позиції нумерології. 

Нагадаємо, що астролог Софія Ліговська здійснила аналіз з допомогою натальних мап і описала фінансові перспективи для всіх знаків зодіаку, також із увагою до стихій та глобальних тенденцій. І хоча вибір, як завше, за кожним із нас, пропонуємо довідатися, що приготували планети й зорі.