Внаслідок стрілянини у Чернівцях загинула патрульна поліцейська, ще один працівник поліції – поранений.

Невідомий чоловік відкрив стрілянину біля школи №27 на вулиці Воробкевича на околиці міста. Інцидент стався ввечері понеділка, 3 жовтня.

У поліції ZAXID.NET підтвердили факт стрілянини у Чернівцях, а також уточнили, що поширена у місцевих телеграм-каналах інформація про вбивство кількох дітей та про тримання школярів у заручниках є неправдивою. Разом з тим інформацію про загибель поліцейської внаслідок стрілянини правоохоронці наразі відмовляються коментувати.

У прес-службі патрульної поліції Чернівецької області зазначили, що рух на вулиці Воробкевича наразі перекрито, на місці інциденту тривають слідчі дії. Речниця поліції Чернівецької області Кароліна Маришева зазначила, що наразі триває спеціальна поліцейська операція. «Інформація про загибель дітей внаслідок стрілянини – неправдива.

Також поширені в пабліках дані про нібито взяття дітей у заручники – неправдиві», – зазначила у коментарі речниця поліції Чернівецької області Кароліна Маришева. Разом із тим у поліції інформацію про вбивство патрульної поліцейської наразі не підтверджують, але і не спростовують.