По всій Україні зранку 31 жовтня оголошена повітряна тривога: на Київщині, Вінниччині та Полтавщині спрацювала ППО, зафіксовано прильоти по об’єктах критичної інфратруктури Харкова, Києва, Запоріжжя, враження об’єкта на Черкащині.

Про це повідомляють керівники міст і районів у телеграмі.

У результаті ударів по об’єктах критичної інфраструктури частина столиці знеструмлена. У деяких районах немає водопостачання, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко. У деяких районах Києва немає води.

У Харкові два "прильоти", повідомив міський голова Ігор Терехов. Окупанти поцілили в об’єкт критичної інфраструктури.

Ворог завдав по Харкову та Чугуївському району ракетних ударів. Попередньо, ракетами комплексу С-300, які запустили з Бєлгорода, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов

«Пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, тому можливі перебої зі світлом. Постраждалих на цю хвилину немає, всі служби працюють на місцях влучань», – написав Синєгубов.

У Запоріжжі росіяни атакували об‘єкт критичної інфраструктури. У місті виникли відключення енергопостачання. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв. Можливі перебої зі світлом. Постраждалих на цю хвилину не виявлено, всі служби працюють на місцях влучань, повідомили в Запорізькій ОВА.

Ворог атакував один із об’єктів критичної інфраструктури Черкащини. Частину області знеструмлено, повідомили в Черкаській ОВА.

На Вінниччині збита російська ракета впала у цивільні об’єкти, є руйнування. Загиблих і поранених немає, повідомив голова ОВА Сергій Борзов. Працюють спецслужби і ДСНС.