Голова Рожищенської міської ради Вячеслав Поліщук вручив посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» жительці Топільна Наталії Ковальчук.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Для жінки бути мамою – це найпочесніша місія у житті. Сторицею зростає честь називатися Матір’ю-героїнею. Але щоб мати таке звання, потрібно не лише народити п’ятеро та більше дітей, але й прикласти титанічних зусиль, аби виростити з них добрих, чуйних, дбайливих людей, дати освіту, допомогти стати на ноги.

Двадцять чотири роки Наталія Василівна та Руслан Ковальчуки йдуть разом по житті, а троє синів та двоє донечок, яких народили, - найдорожче їх родинне надбання.

Наймолодшому синочку Ковальчуків - Назару - дев'ять років. Він разом з татом і мамою приїхав на вручення нагороди.

А зовсім нещодавно багатодітна родина Ковальчуків поповнилася - одружився старший син Юрій.

Найголовніше у вихованні дітей, за словами, Наталії Василівни є любов. Бо ніякі покарання не принесуть кращого результату, впевнена жінка, як ніжне мамине слово, пояснення дитині, чому не слід так чинити. Руслан Леонідович підтримує дружину і доповнює - батьківський приклад теж є неодмінною складовою виховання.

Звичайно, адже дитина, наче губка, вбирає у себе все те, що бачить довкола, і формує в подальшому свою модель сім'ї.

Окрім міського голови, вітали Наталію Ковальчук з присвоєнням звання "Мати-Героїня" староста Дмитро Кисіль, колеги з міського дошкільного закладу "Струмочок", де працює жінка.

Було багато щирих слів, подарунків, до сліз розчулило присутніх і музичне вітання від солістки Центру культурних послуг Надії Козій.

Очільник громади Вячеслав Поліщук висловив слова безмежної людської вдячності Наталії Ковальчук за цей воістинну великий подвиг і бажав багатодітним батькам у мирі та злагоді діждатися ще внуків та правнуків. Бо завдячуючи безмежній жертовній материнській любові, мудрій татовій пораді живе та міцніє український рід.