Іподиякон з Волині Василь Палюх став суперфіналістом співочого шоу «Голос країни». Він настільки чуттєво виконав «Пісня про пісню» Тараса Петриненка, що його тренер Потап не зміг стримати сліз.

Про це інформує ВолиньPost.

20 листопада на телеканалі ТЕТ відбувся грандіозний фінал головного вокального шоу «Голос країни-12». За перемогу у проєкті змагалися учасники команд Наді Дорофєєвої, Олі Полякової та Потапа, а також суперфіналісти команди «Другого шансу» народного тренера Андрія Мацоли та Олександри Заріцької.

Прямий ефір улюбленого проєкту українських глядачів відбувся у спеціальному форматі, який відповідав умовам воєнного часу, на знаковій локації – станції метро «Майдан Незалежності» у Києві.

Тренер українського вокального шоу «Голос країни-12» Олексій Потапенко не зміг стримати своїх емоцій у фіналі проекту, коли побачив виступ учасника Василя Палюха.

Конкурсант чуттєво виконав пісню «Пісня про пісню». Потап зазначив, що це був неймовірний виступ, що зцілює душі всіх українців.

«Що тут скажеш, я розплакався. Тільки пісня нас вилікує. Я знаю, скільки ти робиш для України, але найголовніше, що ти тут і ти лікуєш наші душі і серця. Спасибі тобі за це», – сказав тренер.

Так, до суперфіналу пройшли Давид Маскиса від команди Наді Дорофєєвої, Василь Палюх від команди Потапа, підопічний Олі Полякової Сергій Соловйов та учасниця «Другого шансу» Марія Квітка.

У суперфіналі волинянин Василь Палюх приголомшив виконанням пісні, для якої сам написав музику. Вокаліст створив авторську пісню на рядки Василя Симоненка «Любіть Україну».