Під батутою луцького кликуна Андрія Єдинака зібрали 110 613 гривень на ЗСУ і закупили необхідні речі для українських визволителів Херсона.

Про це повідомив Андрій Єдинак у фейсбуці.

Луцький кликун (чоловік, який щодня вбирає спеціальний костюм, долає 126 сходинок луцької вежі і сурмить гімн України) та музикант Андрій Єдинак повідомив, що оголошена ним гра в "квач-донат" завершена. Йшлося про оригінальний спосіб збору коштів на ЗСУ в соціальних мережах, коли кожен з учасників мав передати "квача" наступному, затегавши його під дописом музиканта.

Андрій Єдинак мав намір зібрати 160 тисяч гривень на чотири універсальних станції для ЗСУ. Гра була оголошена наприкінці вересня і мала завершитися 14 жовтня. Однак дещо затяглася. Учасники зібрали 110 613 гривень.

Як прозвітував Андрій Єдинак, за зібрані кошти він та працівники управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, з якими він втілював цю ініціативу придбали зарядні станції Ecoflow river pro 720 Wh - 3 шт., точку доступу MikroTik SXT LTE6 kit, бездротову точку доступу MikroTik LHG LTE6 kit та провід КППЕ (100) 4х2х0,51 (F-UTP-cat 5e) (305 метрів). 20 листопада все це поїхало до бійців ССО, які звільняють Херсонщину.