У п'ятницю, 4 листопада, "Укрпошта" випускає нову марку "Кримський міст на біс!".

Про це у Facebook повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

За його словами, 4 листопада виповниться 8 років, 8 місяців та 8 днів українського спротиву російській навалі. А ще 4 листопада державне свято на Росії – "День Народного Единства".

"Ми, в Укрпошті, настільки доброзичливі, що робимо подарунки навіть нашим ворогам. А тому у п’ятницю, 4 листопада, Укрпошта випускає нову марку "Кримський міст на біс!". І неважливо, хто насправді підірвав міст, нам вистачає самого факту", — написав Смілянський.

Тираж марки складає 300 тисяч маркових аркушів або 2,1 млн марок.

"Понад 70 тисяч листів вже продано по передзамовленню і вони вже скоро будуть у своїх власників. А всі інші — поки вистачає запасів, вже цієї п'ятниці зможуть їх придбати у всіх міських відділеннях "Укрпошти" та у нас на сайті", — написав голова УП.

Крім того, марки можна придбати в офіційних онлайн-магазинах "Укрпошти" на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon.

"І нехай сам випуск цієї марки стане не менш пророчим в сенсі повного знищення будь-яких зв'язків з окупантом. Більше деталей згодом.Всі сюрпризи не розкриваємо, проте запуск марки буде", — зазначив Смілянський.