Найближчими днями суттєвих змін у погоді на Волині не буде. Перші дні календарної зими не характеризуватимуться істотними опадами чи сильними морозами.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології.

Погода суттєво змінюватися не буде через поточну синоптичну ситуацію – периферія антициклону. Протягом 1-4 грудня не очікують істотних опадів. Невеликий сніг або мокрий сніг можливий у суботу, 3 грудня. Середня температура вночі сягатиме від -2 до -7°C, а вдень – від -4 до +1°C.

1 грудня переважно буде хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Уночі та зранку місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер переважатиме східного напрямку – 3-8 метрів за секунду. Температура становитиме від -3 до -8°C уночі. Вдень – від -5°C до нуля.

2 грудня буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважатиме східного напрямку – 3-8 метрів за секунду. Температура: від -2 до -7°C уночі та від -5°C до нуля вдень.

3 грудня переважно буде хмарно. Місцями очікують невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважатиме східного напрямку – 3-8 метрів за секунду. Температура: від -2 до -7°C уночі; від -4 до +1°C удень.

4 грудня очікують на хмарну погоду з проясненнями. Буде без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер – східного напрямку (3-8 метрів за секунду). Температура вночі становитиме від -1 до -6°C, а вдень – від -4 до +1°C.