Поки радіостанцію «Армія FM» можна слухати у тестовому режимі. Зазвучало радіо у Рівному, Луцьку, Тернополі та Івано-Франківську.

Про це повідомили на сторінці «Армія FM».

Вже відсьогодні, щоправда, поки що в тестовому режимі, на частоті 105.7 FM можна слухати радіостанцію «Армія FM». Це державна радіостанція, започаткована Міністерством оборони України, програми якої, перш за все, орієнтовані на військовослужбовців.

Водночас особливістю є й те, що створюють її професійні військові та люди, які мають стосунок до військової справи, як для армійців, так і для цивільного населення. Охоплює радіостанція в FM-діапазоні практично всю Україну і що важливо, мовить також у зоні проведення бойових дій на східній та південній частині нашої держави.

В ефірі «Армія FM» постійно звучать актуальні новини, зведення Генерального штабу України, а також інформаційні, просвітницькі, та музичні програми. Серед гостей радіостанцій – військові експерти та аналітики.

«Армія FM» служить для захисників нашої Батьківщини, підтримує українців інформаційно та підносить їхній бойовий дух. Працює радіостанція цілодобово.

Крім низки міст на заході країни, радіостанція також розпочала мовлення у Черкасах, Чернігові та Білій Церкві.