Нещодавно в тимчасово окупованому Криму знову "розквітла" бавовна. Так, 10 грудня стало відомо, що  в селищі Совєтське  загорілися казарми, де розміщувалися мобілізовані росіяни. На тлі страху перед українськими військовими окупанти почали рити окопи просто на узбережжі Чорного моря. Для чого це росіянам і чому це їх не врятує розповів військовий журналіст Владислав Селезньов.

Своїми думками він поділився в ефірі ГІТу.

Звичайно, що намагання росіян створити такий собі вид оборони на пляжі в селищі Чорноморське – це абсолютно безглузда затія. Справа в тому, що Чорне море постійно взимку штормить. Відповідно відбувається рух піску і каміння. Тож ті самі окопи, які нарили на території міського пляжу в Чорноморську – вони зовсім скоро зрівняються з іншими ділянками пляжу. Очевидно, що це дарма витрачене паливо, людський ресурс, моторесурс для того, щоб створити таку собі картинку для тамтешніх мешканців. Мовляв, російська армія готова тримати бій. Але, звідки з'явилася думка в російських окупантів, що саме з Чорноморського напрямку буде відбуватися деокупація Криму, – каже Селезньов. 

Він зазначив, що деокупація Криму відбуватися, звичайно, буде, але на яких ділянка і коли саме - це державна таємниця. 

Ми про це дізнаємось постфактум. Я впевнений, що й окупанти, які нині вештаються теренами тимчасово окупованого Криму , так само дізнаються про початок цього процесу, коли він вже стартує, – підсумував журналіст.