«росія не полишить нас в спокої, поки ми не переможемо їх», – Роман Федчук. Чого можна очікувати від росіян напередодні новорічних свят, чого вичікують окупанти, чи будуть нові атаки, на що вони будуть спрямовані, як російські спецслужби підбурюють українців до протестів та вкидають дезінформацію, на що вони розраховують та як підготуватись до майбутніх перебоїв енергосистеми розповів в етері Громадського Інтерактивного Телебачення військовослужбовець, політолог, юрист, волонтер проєкту Стіна Пам'яті полеглих в російсько-українській війні Роман Федчук.

«Росіяни завжди готові робити нам вбивства. Ми будемо жити найближчий час, як в Ізраїлі, тобто не полишить нас в спокої, поки ми не переможемо їх».

Росіяни вичікують холодів, морозів, щоб було больніше людям, вони про це говорять відверто. Їхня тактика – терор мирного населення.

«Наразі йде психологічна спецоперація спецслужб рф про протести щодо відключень світла. Створюють телеграм-канали і закликають, щоб українці йшли протестувати проти влади. Проте українці дуже добре розуміють, що винні у відключеннях світла кацапи, а не українська влада. І саме злість проти окупантів насправді об’єднує людей.»

Як пережити зиму? Робити запаси води, їжі, заряджати павербанки, телефони і можна буде пережити. Росіяни будуть бити по прикордонних областях: Харків, Одеса, Суми, Полтава – це моя думка. Бо українське ППО збиває близько 80% ворожих ракет.

«Росіяни вважають взагалі, що Одеса їхня і там їх чекають, але наскільки ми пам’ятаємо всі мрії окупантів геть відрізняються від реальності.»

На Думку Федчука подальше співіснування наших народів можливе за таких умов: міцна стіна та міцна армія!