У п’ятницю, 16 грудня, перестало битися серце талановитого лікаря, щирої людини та дбайливого чоловіка, лікаря-отоларинголога КП «Рожищенська багатопрофільна лікарня» - Малиша Сергія Івановича. Йому було лише 52 роки.

Про це ГІТу повідомили колеги померлого.

«Щирий, толерантний, безвідмовний. Це велика втрата як для нас, так і для пацієнтів, які були для Сергія Івановича завжди рідними. Всі знали, що він ніколи не лишить в біді чи то вдень, чи вночі», - так про померлого колегу розповідають ті, хто багато років пропрацював з ним у лікарні.

Чимало коментарів співчуття дружині Людмилі та доньці Марії висловлюють у соцмережі фейсбук люди, які знали чи лікувалися у Сергія Івановича.

«Дуже шкода, не можу повірити, що смерть забрала таку щиру, чуйну та добру людину!!! Царство небесне та вічна пам’ять татусеві. Тримайтеся! Сил вам пережити це непоправне горе», - пише Аліна Галян.
«Хай земля буде пухом, а Бог за все хороше, зроблене людям, віддячить на небесах. Світла пам'ять», - зазначає Марія Матвійчук.
«Щирі співчуття 🙏. Іванович був дуже хорошою людиною, лікарем від Бога. Царство йому небесне і вічна пам'ять», - додає Тетяна Денисюк.
«Важко повірити, що світ залишила така щира і добра душа. Щирі співчуття родині», - пише Олена Лукашук.

Редакція Гіту висловлює щирі співчуття рідним та близьким Сергія Івановича