Резиденція святого чудотворця відкрилася у Луцьку 19 грудня й працюватиме до 25 грудня включно. Відвідати її можуть всі охочі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

Вперше у місті відкрили домівку святого Миколая саме в укритті. До резиденції можуть потрапити усі бажаючі. Вхід через Арт-галерею «Образ», що на пр. Волі 2.

Організатори зазначають, що вхід для усіх безкоштовний, але вітаються донати на ЗСУ, адже збирають на авто для військових.

Графік роботи: з 13 до 19 год щоденно впродовж тижня з 19 по 25 грудня.

Якщо плануєте прийти групою від 10 осіб, потрібно попередньо повідомити організаторів про свій візит, зателефонувавши за номером +38 096 124 76 97.

Батьків, які хочуть, щоб їх дитина отримала попередньо підготовлений подарунок, просять попередити про це організаторів та обговорити деталі.

У резиденції також буде можливість для всіх охочих передати подарунок іншій дитині з числа незахищених верств населення.

Оскільки резиденція розташована в укритті, відвідувачі будуть в безпеці навіть під час повітряної тривоги. А у разі відключення електроенергії атмосфера буде ще більш магічною завдяки ліхтарикам.