Волинські волонтери вчергове доставили військовим на передову допомогу серед якої був малюнок та лист від хлопчика Дмитра, який особливо зворушив захисників.

Про це виданню ВСН розповіла волонтерка Алла Демчук.

Хоч у листі й не було вказані контактні дані Дмитра, волонтерам вдалося виконати прохання військових і розшукати хлопця, аби вони змогли подякувати йому та можливо передати якийсь подарунок. 

«Його просили розшукати знайомі військові, яких я знаю з 2014 року, бо ми постійно до них їздимо. Вони самі родом з Донеччини й зараз боронять нашу країну на передовій. І отримавши цього листа військовий капелан попросив: «Скажіть, що його шукають хлопці родом з Донбасу, які люблять Україну», - передає волонтерка слова військових.

Жінка опублікувала малюнок у соцмережі з проханням допомогти відшукати його автора, і 20 грудня вдалося розшукати Дмитра.

«Автором малюнка виявився третьокласник із Забороля. Зараз домовляємося про зустріч з ним аби передати подарунок. І можливо зв'яжемося телефоном з військовими з передової, аби вони могли поспілкуватися», - зазначає волонтерка.

Наразі жінка лише повернулася з чергової волонтерської поїздки на Донеччину, де була з військовими капеланами з Волині Іваном Гуреєвим та Віталієм Антонюком.

«Цього разу ми завезли військовим тепловізор, генератор, спеціальний зарядний пристрій та інші необхідні речі, зокрема, і дитячі малюнки. Але уже плануємо наступну поїздку», - каже Алла Демчук.