Помер професор Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» Олексій Петрович Колісник.

Про це повідомляє "ВолиньUA".

Олексій Колісник – кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри фізичної реабілітації та соціального забезпечення Луцького інституту розвитку людини університету «Україна».

У 1968 році він закінчив Київський державний університет ім. Т. Г. Шевченка. З 1968 по 1971 рр. працював старшим викладачем кафедри педагогіки та психології Ужгородського державного університету. З 1974 по 2018 роки працював у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. З 2019 р. працював у Луцькому інституті розвитку людини університету «Україна».

Олексій Колісник є автором трьох монографій та понад 150 наукових публікацій, книги «Духовний саморозвиток української нації». Професор володів медитивними духовними практиками.

Олексій Петрович був частим гостем Громадського Інтерактивного Телебачення, крайнього разу – 1 грудня 2022 року. У студії ми з ним обговорювали наслідки Всеукраїнського референдуму 1 грудня 1991 року, який підтвердив незалежність Української держави.

На жаль, цей етер став для професора останнім.

Редакція ГІТу глибоко сумує з приводу смерті великого Українця, науковця, просвітителя і висловлює щирі співчуття рідним і близьким покійного.

Дивіться останній етер з Олексієм Колісником з 1:40:03.