В обласному центрі Волині суд закрив справу відносно лікарки, яка, поспішаючи на операцію, спричинила дорожньо-транспортну пригоду.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду, - пише ІА «Волинські новини».

20 жовтня близько дев’ятої ранку на перехресті вулиць Набережної та Глінки водійка «Мітсубіші Екліпс Крос» Любов Л. під час зміни напрямку руху з крайньої лівої смуги в праву не надала перевагу в русі авто «Шкода Кодьяк», що рухалося в правій смузі прямо. Внаслідок цього відбулося зіткнення. Після вчинення ДТП водійка «Мітсубіші» покинула місце автопригоди.

Під час розгляду справи адвокат водійки у відповідності до раніше поданих письмових пояснень просив суд закрити провадження у справі, адже його підзахисна є лікарем та працює в КП «Волинська обласна клінічна лікарня». 20 жовтня вона поспішала на термінову операцію, а відтак діяла в межах крайньої необхідності.

Від іншого учасника дорожньо-транспортної пригоди надійшла заява, в якій він зазначив, що будь-яких претензій до винуватиці аварії не має та просив не притягувати її до адміністративної відповідальності.

Врахувавши всі обставини, суд закрив провадження у справі.