Якою буде погода на Заході України у середу, 28 грудня, пише "Еспресо.Захід".

Погода на Львівщині

На Львівщині у середу буде хмарною з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 1 – 6° тепла. Докладніше про погоду в місті й області читайте тут.

Погода на Прикарпатті

В Івано-Франківську й області 28 грудня прогнозують мінливу хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря по місту: вночі від 1⁰ морозу до 1⁰ тепла, вдень 3-5⁰ тепла, по області: вночі від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла, вдень 2-7⁰ тепла.

У високогір’ї Карпат: вночі 5-10⁰ морозу та вдень 0-5⁰ морозу

Погода на Тернопільщині

На Тернопільщині 28 грудня буде хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно – західний, 7 – 12 м/с, вночі пориви 15 -20 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0 – 5° тепла.

Погода на Волині

У Волинській області 28 грудня протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря становитиме від 1° до 3° тепла.

Погода на Рівненщині

На Рівненщині 28 грудня буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі становитиме від 3º морозу до 2º тепла, а вдень від 1º морозу до 4º тепла. Атмосферний тиск буде рости.

Погода на Закарпатті

У Закарпатській області 28 грудня буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці: на дорогах ожеледиця, місцями туман. Вітер південно-східний 5-10, вдень на високогір'ї пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 1° морозу – 4° тепла, на високогір'ї – до 4° морозу.

Погода на Буковині

28 грудня у Чернівцях та області протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря становитиме від 1° морозу до 5° тепла.