Офіцер Збройних Сил України Мирон Дмитрик вважає, що голова парламентського Комітету містобудування та інших державних посад Олена Шуляк після скандалу із важкопораненим бійцем має піти у відставку.

Про це він сказав в ефірі Громадського інтерактивного телебачення.

Поки йде війна і ми захищаємо на передовій Україну жоден політик чи громадянин не має права ображати моїх побратимів, за виключенням, звичайно, якихось аморальних вчинків. А тут аморальний вчинок зробила саме пані Шуляк, яка протягнула абсолютно лобістський проєкт, - наголошує Мирон Дмитрик.

Офіцер вважає, що Олена Шуляк має піти у відставку через свої дії.

В будь-якій нормальній європейській країні, в колі яких ми прагнемо бути, такий вчинок призводить до одного - вибачень і відставки, самостійної відставки такої посадової особи від своїх обов'язків. Може хай залишається парламентарем просто. Але займати державні посади... Нам потім відбудовувати країну, а Комітетом ВР з державного будівництва та місцевого самоврядування керує людина, яка зневажає тих людей, які цю державу відстоюють зі зброєю в руках ціною свого життя і здоров'я. Це неприпустимо, - додав він.