П'ятьом найбільшим боржникам Луцька із 31 січня припинили водопостачання.

Про це повідомляє «Суспільне».

На сьогодні в обласному центрі Волині 17 власників помешкань боргують «Луцькводоканалу» за надані послуги з централізованого водопостачання 181 тисячу 77 гривень.

Працівники комунального підприємства, зазначила його речниця Ольга Федоренко, перекрили воду лише частині осель боржників. Решту домогосподарств попередили про припинення надання послуги у разі несплати боргу.

Серед найбільших боржників – як окремі квартири в багатоповерхівках, так і приватні будинки. Зі слів Ольги Федоренко, припиняють надавати послуги водопостачання та водовідведення тим домогосподарствам, які ігнорують повідомлення про потребу сплатити рахунки.

«Про відключення йдеться, коли боргують умовно більш ніж 40-60 тисяч гривень. Але робота ведеться з усіма боржниками. Якщо є заборгованість від п'яти тисяч, то працівники залишають повідомлення про необхідність погасити борг», – додала речниця «Луцькводоканалу».

Ольга Федоренко повідомила: воду підключатимуть повторно лише у випадку повної оплати боргу або укладання договору реструктуризації щодо поетапного погашення заборгованості.