Неякісні вікна, підвіконня без цегли, маленька прибудинкова територія і розбита дорога у двір – це не весь перелік недоліків, які є у житловому комплексі «Атлант», що розташований у Луцьку на вулиці Рівненській навпроти автозаводу «Богдан».

У черговому випуску суб'єктивного антирекламного проєкту «Велике забудовництво» ми проінспектували житловий комплекс «Атлант». Новий ЖК розташований майже на трьох гектарах, де уже споруджено 8 будинків. Ще 9 секцій у процесі будівництва. Місцеві жителі розповіли про головні недоліки, з якими вони зіткнулися, коли переїхали жити до «Атланту».

Зокрема, дехто з власників нових квартир нарікає на неякісні вікна, через які дме вітер. Також деякими під'їздами гуляють протяги. Не все гаразд і з підвіконнями, адже є такі квартири, в яких будівельники забули покласти цеглу.

Крім того, до недоліків люди відносять маленьку прибудинкову територію: невеликий дитячий майданчик, відсутність достатньої кількості паркомісць та розбита дорога, яка веде у двір ЖК.

Забудовник хоче вирішити проблему з парковками, збудувавши підземний паркінг, а також викупивши окремі будинки у приватному секторі.

Детально про плюси і мінуси ЖК «Атлант» у Луцьку дивіться у третьому випуску суб'єктивного антирекламного проєкту «Велике забудовництво».