@ukraine_avanger_bot - це інформаціний бот щодо дій окупанта

Мета боту - надати можливість патріотам передавати інформацію щодо - міток/позначок що залишає ворог, місце знаходження техніки та/або бійців ворога, снарядів, що не здетонували.
Верифікація — достатньо надати Боту номер телефону.
Гарантії анонімності — на разі наша мета — протистояти агресору, а тому ми (кіберполіція / національна поліція) гарантуємо, що ми цілком і повністю поважаємо анонімність. На жаль, противник завдає шкоду шляхом внесення не правдивої інформації, а тому відмовитися від верифікації ми не можемо — сподіваємось на порозуміння.
Функціонал боту — визначити область, додати тип повідомлення («вказівники/мітки», «місце знаходження техніки та/або бійців ворога» (фото не обов’язково — щоб зменшити потенційну небезпеку для громадян), «снаряди, що не здетонували» (типи будуть доповнюватися — слідкуйте за офіційними повідомленнями Департаменту кіберполіції)), додати гео-позицію.
Де зберігається інформація — на відповідних потужностях, що належать Україні та знаходяться у керуванні кіберполіції!
Кому передається — інформація проходить перевірку на наявність «фейку» та  передається до Національної поліції, Збройним Силам України, Вибухотехнічну службу для подальшого використання за напрямком.  

Можливі помилки:
- не вдається передати гео-позицію — перевірте право додатку Телеграм мати доступ до гео-позиції.
- не відправляє повідомлення — перевірте наявність мережі Інтернет, перезапустити бота командою «/start»