У День святого Валентина, 14 лютого, всі закохані з 8:00 до 20:00 зможуть подати заяву для реєстрації шлюбу або одружитися, якщо реєстрація шлюбу призначена на цей день.

Для участі у Всеукраїнській акції Міністерства юстиції «Кохання поза часом 2022» у Волинській області обрано відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Луцьку.

За інформацією на 1 лютого, 11 пар закоханих подали заяви для державної реєстрації шлюбу в День святого Валентина, зазначає Ольга Семенюк, заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Волинській області.

 Якщо закохані не встигли подати заяву на 14 лютого через відділи ДРАЦС, то це можна зробити в межах пілотного проєкту «Шлюб за добу» та зареєструвати шлюб у скорочені терміни.

Також у день усіх закоханих охочі зможуть відсвяткувати заручини чи провести обряд ювілейного весілля.

Важливо!!! Враховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я щодо застосування профілактичних заходів, прийом громадян в обов’язковому порядку проводиться за наявності у них індивідуальних засобів захисту – масок/респіраторів.