У неділю, 27 лютого, російські піхотинці вийшли на зв’язок із десантних кораблів, які підійшли до Одеси, і попросили дати їм можливість залишити затоку – злякалися воювати проти українців. Причиною стала відмова морпіхів-строковиків Росії десантуватися на пляжі в Одесі. Рядові піхотинці вчинили бунт, відмовившись виконувати накази командирів.

Про це повідомляє авторитетне одеське видання «Думская».

Українським журналістам вдалося зв'язатися із родичами кількох російських морських піхотинців 810-ї бригади РФ, яка дислокується в окупованому Криму.

Вони розповіли деякі подробиці невдалої спроби морського десанту прямо в Одесу.

Виявляється, командування російських нацистів дійсно планувало таку самогубну авантюру , причому великі десантні кораблі, ви не повірите, збиралися причалити до замінованого і заблокованого протитанковими їжаками Лузановського пляжу, попередньо відпрацювавши по околицях із систем залпового вогню. Водночас у затоці літали вертольоти ворога та велика кількість БПЛА.

Українська ППО та інші захисники Одеси готувалися дати рішучу відсіч противнику, але в останній момент росіяни вийшли на зв'язок і попросили дати їм можливість залишити затоку.

Виявляється, на кораблях російських нацистів стався справжнісінький бунт: хлопчики-строковики відмовилися виконувати наказ і штурмувати узбережжя великого міста-мільйонника. Можливо, їх жахнула сама ідея такої шаленої операції, але ми схиляємось до того, що російських юнаків злегка налякали українські морпіхи, більшість яких провела на війні по п'ять і більше років. Заради справедливості треба сказати, що й українські війська вчинили по-людськи, не влаштувавши різанину прямо в затоці.

Загалом, не сталося, і дякувати Богові – війна страшна штука, ви це вже знаєте, а російські матері дуже скоро дізнаються, на жаль.

Сьогодні, за нашою інформацією, росіяни спробують створити щось нове, але це вже агонія.

Вони не пройшли!

СМЕРТЬ РОСІЙСЬКИМ ОКУПАНТАМ!