19 березня — 24 день повномасштабної війни Росії проти України. РФ не припиняє обстріли мирних мешканців, а переговори про припинення бойових дій поки що не мають суттєвих результатів. 

Про це повідомляє інтернет-видання НВ.

19 березня, 00:00

 Бойові втрати РФ в Україні перевищили 14 тисяч людей.

Після обстрілу окупаційними військами драмтеатру у Маріуполі з-під уламків вдалося врятувати 130 людей. Доля ще сотень людей, які там перебували, наразі невідома. Місто залишається в облозі та під постійними обстрілами.

Окупаційні війська продовжують обстрілювати й інші міста, селища і навіть села. Телеканал CNN із посиланням на неназваного чиновника Пентагону повідомив, що російські війська запустили по Україні вже понад тисячу ракет.

Тим часом у Генштабі ЗСУ повідомили, що російські окупаційні війська втратили наступальний потенціал і зупинені на всіх напрямках, зазнають втрат і мають серйозні проблеми з логістикою.

Крім того, у Генштабі зазначили, що противник використав майже весь комплект крилатих ракет Калібр та Іскандер, тому використовує зброю невибіркової дії для ракетно-бомбових ударів по об'єктах інфраструктури та житлових кварталах.