Сьогодні на декількох сайтах волинських ЗМІ з'явилася інформація,  що колишній член Луцького міськвиконкому,  а нині  відповідальний у Координаційному центрі області за взаємодію та координацію роботи громадських організацій, об’єднань осіб, які володіють зброєю Ігор Алєксєєв нібито напав на добровольців на одному з блокпостів. Інцидент стався 17 березня близько 20.00 на блокпосту біля села Прилуцьке. Це виданню ІА "Волинські новини" повідомив командир роти добровольчого формування Луцької територіальної громади Георгій Остров .

Своєю чергою 19 березня  під час прямого ефіру на телеканалі ГІТ у проєкті  "Разом до перемоги. Волинь. Війна.  День 24" Ігор Алєксєєв прокоментував цю ситуацію: 

"Я не буду ототожнюватися пану Острову, я загалом не ототожнююся ницим людям ніколи. Все що я можу абсолютно відповідально сказати, що все що написано про цей інцидент, це навіть не інцидент - це перепалка, максимум! Все, що написано - це абсолютна маячня і про напад, і бла...бла...бла..цинічна, дрібна маячня із запахом".

Ігор Алєксєєв зауважив, що зараз не час з'ясовувати стосунки, тож це буде робити вже після переможної війни:

"Якби ми не були в стані війни, я якось би реагував, рефлексував. Зараз я на це не буду звертати увагу. Це абсолютна брехня 100%. Була просто перепалка, чоловіча перепалка на підвищених тонах. І вона переросла в таку інтерпретацію, доволі неприємну. І я дуже здивований, дуже, таким інтерпретаціям. Але хай буде так. Після нашої перемоги, ми розберемося, хто був правий, хто був неправий".