Три танки, три бронемашини та одну одиницю спецтехніки знищили українські війська впродовж минулої доби на сході.

Про це повідомляє 5 Канал

Орки на Луганщині відмовилися від тактики "м'ясорубки", вони вже не йдуть колонами, тому що ті колони гідно зустрічають українські військові і крошать орків як гарматне м'ясо, повідомляє кореспондентка "5 каналу".

Натомість рашисти розвертають гармати і після невдачі прориву руйнують міста і села Луганщині підконтрольні Києву: цілять з градів, артилерії, мінометів, завдають ракетні удари. За підрахунками голови Сєвєродонецької ОВА, місто знищено вже на 70%.

Три танки, три бронемашини та одну одиницю спецтехніки знищили українські війська впродовж минулої доби на сході. Орки на Луганщині відмовилися від тактики "м'ясорубки", вони вже не йдуть колонами, тому що ті колони гідно зустрічають українські військові і крошать орків як гарматне м'ясо, повідомляє кореспондентка "5 каналу".

Також є іноформація, що на Луганщині є мешканці, які допомагають стріляти по своїм же містам та селам. 15 квітня затримали коригувальника, який за допомогою безпілотника наводив російські війська на об'єкти інфраструктури. Через нього кількі днів тому був знищений гуманітарний штаб.