Політичний та економічний експерт Валерій Клочок дав інтерв’ю в ефірі ГІТ у проєкті «Волинь на варті. Разом до перемоги!» про подальші кроки росії у розпочатій війні в Україні, погляди рашистських владних еліт.

Говорити сьогодні про наміри росії в частині чогось доволі складно, тому що вони постійно змінюються. Цілі постійно публічно коригуються. Єдиний висновок, який я можу зробити для себе — те, що росія не очікувала такого шаленого опору, так як і не очікував Захід, що Україна справиться з такою дуже потужною військовою навалою, — висловив думку Валерій Клочок.
В принципі подальших глобальних загроз для України в частині того, які ми вже маємо, я поки що не бачу… з огляду на ту публічну інформацію, яка опублікована, — зауважив він.

Щодо інших територій, захоплених російською армією, Валерій Клочок прокоментував: «Захоплені ними частини областей, мається на увазі: Херсонська область, частина Запорізької області, — це результат потужного заходу великої кількості військової техніки та живої сили з Криму.»

Території, які захоплені, мені так видається, будуть саме використовуватися для подальших торгів у перемовинах, — вважає політичний та економічний експерт.