Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому регіоні стабільна та перебуває під контролем ЗСУ та Військової адміністрації.

Крім цього, на Херсонщині вдалося знищити склад з боєприпасами окупантів. Про це під час брифінгу розповів начальник військової адміністрації Кривого Рогу Дніпропетровської області Олександр Вілкул, – пише ВолиньPost.

Обстановка на лінії зіткнення з ворогом, за 50 км від міста в Херсонській області, залишається напруженою, але збройні сили України виявляють мужність та проводять успішні операції. У районі Великої Олександрівки Херсонської області ЗСУ знищили склад із боєприпасами та велика кількість особового складу ворога – це понад 70 осіб. Орки зазнають втрат і в інших місцях, – сказав Вілкул.

Крім цього, начальник військової адміністрації розповів, що в одному з бойових зіткнень взято в полон троє військовослужбовців РФ, які виявилися дуже уважними і дуже балакучими. Відтак українські військові мають додаткову інформацію щодо супротивника.

Росіяни продовжують обстрілювати українські території з РСЗВ та інших видів озброєнь. Сьогодні велися обстріли в районі мирних населених пунктів Нововодмитрівки, Білої Криниці, Миколаївки, Малої Шестерні, Трудолюбівки, Осокорівки. Серед мирних мешканців один трисотий.

Орки, зокрема, стріляють боєприпасами, які розкидають міни дистанційно. Тільки за останній тиждень у Криворізькому районі було знешкоджено 112 ворожих боєприпасів, а всього з початку вторгнення по області знешкоджено 1 548 ворожих боєприпасів. Над Дніпропетровщиною наші військові збили ворожу ракету. Уламки впали в полі, ніхто не постраждав. Але небезпека ракетних ударів існує постійно – дотримуйтесь всіх правил при повітряних тривогах, – сказав Вілкул.