У Рожищі відбувся благодійний захід «OPEN AIR» на якому збирали кошти на лікування 22-річному Гладуну Антону Миколайовичу.

Повідомляє «Волинська служба новин»

Військовий із села Білоусівка, що на Черкащині, на війні отримав тяжкі поранення. У нього немає двох ніг та однієї руки. Антон служив у десантно-штурмовій бригаді, яка дислокувалась у Житомирі. Поранення отримав на початку квітня. Оскільки хлопець із багатодітної сім'ї, то потребує підтримки від тих, кого мужньо обороняв від загарбників.

Підтримати захисника вирішили й у місті Рожище, що на Волині. Організаторами благодійної акції стали керівниця зразкової студії вокального та сольного співу «Зорепад» Рожищенського будинку дитячої творчості Людмила Семера та її вихованці квартет «АКВА».

Цього дня на імпровізованій сцені виступали квартет «АКВА» КЗПО «Рожищенський БДТ», Іван Шуляк та Dj Aleh Team (Ткаченко Олег).

Якісне музичне озвучення забезпечив Віталій Віхренко, а акомпонувала артистам – Олена Яромчук. Також цього дня можна було придбати великодніх зайчиків від Надії Семенюк та солодощі від Ангеліни Воробей.

Усі охочі фотографувалися у змайстрованій фотозоні від «Скарбниці свят» (Вікторії Гурської) та брали участь у майстер-класі від творчої студії «Тисяча ідей» (Олена Кулик). Нікого з малечі не лишило осторонь бульбашкове шоу та глітер тату від Оксани Сбітнєвої.

На згадку про чудовий день та благе діло фотограф Володимир Ковалюк зазнімкував усіх присутніх.

Під час благодійного заходу вдалося зібрати 20700 грн, які й були перераховані на картку матері військового.

Ви також можете приєднатися до доброї справи, реквізити: 5168 7574 2706 4821 Лідія Гладун (мама).