Сьогодні, 28 квітня, близько 8-ї ранку, в смт Якимівка Мелітопольського району прогримів вибух

За інформацією місцевого видання РІА-Мелітополь, було підірвано залізничний міст, яким окупанти доставляють зброю та паливо для військової техніки з АР Крим.

«За словами місцевих жителів, у орків розпочалася паніка. Міст був оточений. Російські військові уважно оглядають усі машини, перевіряють усіх велосипедистів, пішоходів», - пишуть у виданні.

Речник голови Одеської ОВА Сергій Братук підтвердив цю інформацію, написавши, що «близько 8 ранку ранку відбулася самоліквідація залізничного мосту в Якимівці Мелітопольського району».

Також згодом міський голова Мелітополя Іван Федоров у телемарафоні «Єдині новини» повідомив, що за даними розвідки такий факт дійсно мав місце.

«Патріотичний рух на нашій території дуже сильний, всі хочуть жити в демократичній та проєвропейській Україні. Окупанти вважали, що арештувавши наших активістів та лідерів зможуть зламати патріотичний дух, але цього не вдалося. За даними нашої розвідки, велика кількість окупантів були позбавлені життя. Відносно моста, то за даними спецслужб України – це підтверджується, що такий факт має місце», - сказав Федоров.

Відзначимо, що у тимчасово окупованому Мелітополі діють місцеві партизани, зокрема, 22 квітня повідомлялося, що вони самотужки ліквідували уже близько сотні російських військових