Немислима в сучасному світі різанина в Бучі, влаштована російськими фашистами, схоже, була не проявом звіриної натури окремо взятих окупантів, а прямою вказівкою російської пропагандистської машини, яка поставила собі за мету знищити українську націю як таку. Так звана денацифікація України, згідно з мріями Росії, має продовжуватися як мінімум покоління.

Такі висновки можна зробити зі статті кремлівських пропагандистів із видання «РІА Новини» під заголовком «Що Росія має зробити з Україною». У статті відкрито йдеться про винищення більшості українців та встановлення тотальної цензури та диктатури для «звільнених».

Обережно, наведені далі тези російської пропаганди можуть викликати напади непереборного гніву.

З перших же рядків тексту навіть росіянам, з мозками, що їх засмітилися від пропаганди, має стати зрозуміло – ні про яку «спеціальну військову операцію» не йдеться. План РФ – знищити кожного українця, оскільки «нацистська, бандерівська Україна... яка стала інструментом Заходу зі знищення Росії, нам не потрібна».

У Росії вважають, що український народ у своїй більшості був «втягнутий нацистським режимом у свою політику», а тому правило «народ добрий – влада погана» вже не працює і «покарати» треба всіх.

Автори змогли сформулювати, що ж за «денацифікацію» вони задумали, і нічим іншим, крім геноциду, це не назвеш.

«Денацифікація – це комплекс заходів щодо нацифікованої маси населення, яка технічно не може бути піддана прямому покаранню як військові злочинці», – спокійно розмірковують пропагандисти.

І якщо раніше президент країни-агресора Володимир Путін, ще не усвідомлюючи в яке пекло відправив свою армію, закликав Збройні сили України брати владу в свої руки та домовлятися з Росією, то зараз у РФ вже не бачать «істотних відмінностей між ЗСУ та так званими нацбатами» і «денацифікувати» хочуть всіх і відразу.

Український народ, як виявляється, перетворився на «пасивних нацистів», а для таких російські фашисти теж вигадали покарання.

Справедливе покарання цієї частини населення можливе лише як несення неминучих тягарів справедливої ​​війни, – йдеться у статті.

Подальша ж «денацифікація» українців, яких автори статті вже називають «масою», «перебуває у перевихованні, яке досягається ідеологічними репресіями (придушенням) нацистських установок і жорсткою цензурою: не лише у політичній сфері, але обов'язково також у сфері культури та освіти».

Також у Росії знову заявили, що після «денацифікації» Україна «не може бути суверенною». Ще один цікавий пасаж говорить про те, що «ідеологія денацифікатора не може заперечуватися винною стороною, що піддається денацифікації». Тобто в Росії, мабуть, уже сприймають себе десь на рівні непогрішного Бога і пропонують українцям просто змиритись із винищенням.

А ось ще один натяк на геноцид. У Росії хочуть затягнути війну на десятки років. Просто вчитайтесь.

Терміни денацифікації ніяк не можуть бути меншими за одне покоління, яке має народитися, вирости і досягти зрілості в умовах денацифікації, – спокійно пишуть пропагандисти Кремля.

У Росії її також визначилися й з витоками «нацизму» в Україні. Виявляється, «нацифікація» почалася «як мінімум з 1989 року, коли український націоналізм набув легальних та легітимних форм політичного самовираження і очолив рух за «незалежність».

Прагнення України стати членом ЄС автори статті також вважають за нацизм.

Денацифікація не може бути проведена компромісною, ​​на основі формули типу «НАТО – ні, ЄС – так, – йдеться у тексті статті.

Та й сама назва Україна російським фашистам теж стала впоперек горла і «не може бути збережена як титул ніякої повністю денацифікованої державної освіти».

На території України Кремль хоче створити «народні республіки», які «викуповуватимуть провину перед Росією за ставлення до неї як до ворога».

Український нейтралітет Росію також не цікавить, оскільки «денацифікація неминуче буде й деукраїнізацією». Українізацію ж, як пишуть пропагандисти, запустили ще за часів радянської влади, «штучно роздмухуючи етнічний компонент самоідентифікації населення територій історичних Малоросії та Новоросії». Тут до тексту, мабуть, приклався знаменитий історик В.В. Путін з його «Ленін створив Україну».

При цьому Росія раптово визнає, що Грузія та країни Прибалтики можливі «як національна держава», а ось Україна – ні.

«Українізм – штучна антиросійська конструкція, яка не має власного цивілізаційного змісту, підлеглий елемент чужої та чужої цивілізації, – пишуть пропагандисти, попереджаючи, що «дебандеризації» буде недостатньо для «денацифікації»? оскільки потрібна і «неминуча деєвропеізація».

«Бандерівська верхівка має бути ліквідована, її перевиховання неможливе», – прямо зізнаються російські фашисти.

Не забули пропагандисти і про «перемогу над Києвом». Дивно, що стаття вийшла вже після того, як ЗСУ вибили останніх окупантів, що засиділися з Київської області, а в Москві оголосили головною метою «звільнення Донбасу».

Далі пропагандисти знову починають втрачати зв'язок з реальністю, заявляючи, що для повної «денацифікації» вони очікують на підтримку від українського народу, який «відновиться від шоку військових дій і переконається в «довгострокових намірах Росії – у тому, що їх не покинуть». І це після того, як бити окупанта пішли навіть ті українці, яких Москва вважала заочно своїми.

Особливу роль у Кремлі вбачають для заходу України, який називають «католицькою провінцією у складі п'яти областей». Саме тут «збережеться ворожа Росія, але примусово нейтральна та демілітаризована Україна... Туди поїдуть ненависники Росії».

Але і «католицькій провінції» Москва не дасть спокою, готова за першої ж нагоди негайно продовжити «військову операцію». Проте це не кінець. Там буде створено «територію потенційної інтеграції в російську цивілізацію, антифашистську за своєю внутрішньою природою».

Загалом пропагандисти РФ відкрито кажуть, що готують для України справжній геноцид, у планах якого ліквідація всіх збройних формувань, створення органів народного самоврядування та міліції, тотальне впровадження російської пропаганди, знищення навчальних матеріалів (це українська розвідка вже фіксує у захоплених окупантами містах). ред.) та заборона освітніх програм усіх рівнів та інша маячня, включаючи «створення постійно діючих органів денацифікації на період до 25 років».

При цьому в Москві впевнені, що денацифікація – «суто російська справа», в яку ніхто не втручається.

Що цікаво, росіянам, що мовчки спостерігають за безумством своєї влади, теж приготували сюрприз, адже для «денацифікації» України «Росії самій доведеться остаточно розлучитися з проєвропейськими та прозахідними ілюзіями».

Далі Росія піде своїм шляхом, не хвилюючись про долю Заходу, спираючись на іншу частину своєї спадщини – лідерство у глобальному процесі деколонізації, – переконані пропагандисти.

Нагадуємо, близько 18 500 рашистських солдатів уже угноїли українську землю.