Під час виконання посадових обов’язків інспектора з паркування, Матрунчик Оксаною Василівною було виявлено подвійне порушення ПДР, а саме: паркування під знаком «3.34» ще й на тротуарі чим додатково порушено пункт 15.10 В. Таким чином не залишалось місця для проходу, по вул. Замковій ( фото припаркованого авто додаємо) для покупців ринку.

Про це пише Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Коли інспектор попросила перепаркувати авто на безкоштовну парковку, що навпроти, з тротуару і звільнити прохід для людей, підприємці чоловіки (фото додаємо) ринку «Центральний» почали її штовхати, збили з ніг, розбили руку, погрожували нашій дівчині побиттям, нецензурно висловлюватись в її сторону, а також викрали службовий телефон.

На місце прибули патрульні, слідчо-оперативна група та карета швидкої допомоги.

В той час, коли в країні війна і наші захисники виборюють важкою ціною нашу перемогу, ці особи, один з яких був в стані алкогольного сп’яніння, дозволяють собі таку поведінку, яка не достойна ні для чоловіка ні для українця вцілому.

Зазначають, що за погрозу або насильство до службової особи передбачена кримінальна відповідальність згідно статті 350 ККУ про, що вже подані відповідні заяви.

Осіб судитимуть за періодом воєнного часу.

УВАГА! Нецензурна лексика!18+