Боєць ЗСУ, народний депутат України восьмого скликання Володимир Парасюк, який зараз воює на Київщині, розповів в ефірі ГІТ у проєкті «Волинь на варті. Разом до перемоги!», що настрій бойовий, мотивація зашкалює, Генштаб дає правильні команди і наше військо укріплює позиції. 

«Зараз майже немає контактних боїв, переважно наші військові зачищають міста і села від наляканих орків», — сказав Парасюк. Армія змінилась на краще дивлячись, яка вона була в 2014 році, зараз можна сміливо говорити, що наша армія найсильніша в світі.

Орк хороший тільки мертвий, або у якості обмінного матеріалу, — зауважив Володимир Парасюк.

 На початку війни захисники спілкувались з полоненими, але зараз немає ні часу, ні бажання. Військові говорять, що рашисти вміють тільки сіяти мародерство, аж ніяк не вміють воювати, в них присутня рабська риса, їм потрібен «царь», який скаже іти помирати, і вони будуть помирати. Натомість наші герої ідуть на пролом, в містечках і селах їх зустрічають з сльозами.

Ця війна об’єднала нас, в цьому важкому періоді ми показали свою силу, і це мотивує нас всіх: воїнів, волонтерів і президента. Бережіть Збройні сили України і вони збережуть вас, — наголосив боєць ЗСУ.