Засновник «Азову» Андрій Білецький прокоментував евакуацію поранених захисників з «Азовсталі». Він закликав утриматися від коментарів та критики щодо цієї операції.

Про це Білецький заявив у відеозверненні.

Він зауважив, що воїни 82 доби героїчної билися з російськими загарбниками. Проти них застосовували ракети, заборонені бомби, корабельну та наземну артилерію, бронетехніку, авіацію й інше озброєння.

«Понад 80 діб вони стримували ворога в оточенні, при величезній чисельній перевазі ворога, при жахливих авіаційних, корабельних, артилерійських бомбардуваннях і так далі. Вони зробили речі, які, безумовно, увійдуть в підручники військової історії. Зараз головне завдання – це врятувати сталевих людей. Вони ще знадобляться, безумовно, Україні. Головне зараз не зашкодити своїми домислами, ідеями, якимись інсайдами операції з порятунку бійців. В мене велике прохання до всіх, хто хоче поділитися думками про те, що відбувається на «Азовсталі", або до тих, хто має якісь секрети, інсайди і хоче зі всім світом поділитися ними, – залиште їх при собі, як і власні думки», – заявив Білецький.

Він додав, що через 2-3 доби Маріупольський гарнізон надасть необхідну та чітку інформацію про цю операцію.

«На цей час можу сказати, що гарнізон, полк на зв'язку. Я знаю, що там відбувається. Гарнізон на місці, гарнізон зі зброєю в руках. Все буде добре. Все буде Україна. Не нашкодьте. Слава Україні!», – додав він.