Жінки звикли до того, що лише чоловіки проявляють свою симпатію і дарують різноманітні подарунки. Починається все з шоколадок і букетів, а закінчується в окремих випадках квартирами й автомобілями. У суспільстві сформувалась навіть хибна думка, що чоловік “повинен” це все робити. Дорогі жінки, не чекайте всього від свого партнера. Представник сильної статі також потребує від вас уваги. Не заперечуйте — він цього заслуговує!

Тож проявіть турботу й зробіть оригінальний сюрприз для коханого. Подарункові сертифікати на враження чи в магазин мисливських товарів, аксесуар до авто чи нова краватка, спортивна форма чи крісло-гойдалка — обирайте, спираючись на захоплення та потреби хлопця.

Який сюрприз зробити партнеру просто так

На вибір подарунків завжди впливають інтереси, робота та спосіб проведення вільного часу отримувача. Якщо у вас є декілька варіантів презентів, які на вашу думку сподобаються другій половинці, то способів дізнатися підходить він чи ні є кілька:

  • Запитайте у нього прямо: “А що ти зараз придбав би?”. Прості люди, які дійсно знають його хочуть, без вагань відповідають на таке питання, особливо коли запитують тоді, коли людина зайнята.
  • Вирушіть на прогулянку в ТЦ і ходіть за ним по тих магазинах, де йому щось потрібно. Звертайте увагу на товари, які він оглядає — тут і буде ваша відповідь.
  • Шукайте підказки за допомогою його друзів — вони точно знають про плани й бажання товариша.

Якщо вам вдасться вгадати з потребами, чоловік відчує себе потрібним і буде любити вас за це ще більше!

Варіанти сюрпризів коханому: 5 безпрограшних ідей

Що ж, якщо ви ще не маєте власних ідей презентів, ми готові вам порадити. Розраховуйте на власний бюджет.

1. Навушники. Бездротові девайси полегшують життя: не треба нічого чіпляти до телефону, динаміки не випадають з вух при маленькому русі, не потрібно ховати дротики — не життя, а мрія! Також зверніть увагу на навушники, які огороджують від зайвого шуму — підійдуть тим, хто любить зосередитися й жаліється, що їх постійно відривають.

2. Несподівана поїздка. Особливо сподобається хлопцю, який багато часу проводить на роботі. Відвідайте найближче до вас сусіднє місто з гарною архітектурою і ландшафтами. Або ж разом відвідайте кінну ферму, де зможете покататися на конях, Дім хаскі, де пройдете собако терапію, або зоопарк. У будь-якому випадку трудоголік буде радий відірватися від роботи, хоч і спочатку може розгубитися.

3. Романтичний вечір. А чому б і так? Чоловік буде приємно здивований, коли прийде додому, а на нього чекає сита вечеря, свічки, приємна мелодія і ваш хороший настрій. А ще ви зрозуміло натякнете на те, чого б і ви хотіли. До речі, сюрприз можна організувати як вдома, так і на даху багатоповерхівки.

4. Урок гри на гітарі. Це може бути несподіваним проявом симпатії від дівчини. Але якщо ви впевнені в тому, що партнер хоче спробувати себе в грі на музичному інструменті — чому б і ні?

5. Аксесуари для авто — оцінить кожен власник залізного коня. Наприклад, портативний порохотяг зручний у збереженні та користуванні. Як варіант — сумка-холодильник — незамінна річ для літніх пікніків та довготривалих переїздів.

Запам’ятайте: щоб влаштувати сюрприз коханому, вам потрібно лише бажання.