У неділю, 22 травня, в аварії у Володимирі загинув 43-річний водій легковика «Форд Фокус»: його авто на зустрічній смузі врізалось в «Альфа Ромео». 40-річного шофера «Альфа Ромео» шпиталізували.

Про це, посилаючись на офіційний коментар Володимир-Волинського відділу поліції, пишуть у фейсбук-спільноті «Твій Володимир».

Сьогодні близько 16-ї години 43-річний водій, керуючи автомобілем марки «Форд Фокус», рухаючись в напрямку з міста Ковеля в м. Володимир на вулиці Ковельській в селі Верба Володимир-Волинського району виїхав на зустрічну смугу руху, внаслідок чого допустив зіткнення із автомобілем марки «Альфа Ромео» під керуванням 40-річного нововолинця.

Внаслідок зіткнення автомобілі зазнали механічних пошкоджень, водій авто «Альфа Ромео» госпіталізований у Володимир-Волинське ТМО. 43-річний водій автомобіля «Форд Фокус», житель міста Володимир,  від отриманих травм помер на місці події.

Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Перевірка триває.