Голова земельної комісії Луцької міської ради Олександр Козлюк в ефірі ГІТ в проєкті «Волинь на варті. Разом до перемоги!» дав інтерв’ю про рішення депутатської комісії щодо призначення земельної ділянки у місті Луцьку.

У Луцьку, на проспекті Відродження 32,а  ТзОВ «Прайм Естейт» мало намір збудувати житловий комплекс.

Земельна комісія Луцької міської ради розглядала питання зміни цільового призначення земельної ділянки площею 86 соток на проспекті Відродження, 32,а. Раніше ця ділянка призначалася під будівництво та обслуговування будівель торгівлі. У проєкті-рішенні пропонується змінити цільове призначення на «будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку».

 Дана земельна ділянка є в приватній власності, а саме: «Відродження Інвест»… У проекті-рішенні чітко виділено питання про затвердження ПП «Відродження Інвест» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки: зміна цільового призначення на проспекті Відродження, 32а, а саме для будівництва і обслуговування багатоквартирного будинку, — повідомив Олександр Козлюк.

Голова земельної комісії Луцької міської ради дане питання виносив і в роботу комісії, і ставив це питання на повторне голосування. На жаль, депутати не підтримали даний проект-рішення.

Остаточне рішення мають прийняти на черговій сесії 25 травня.